Test alert message!

Deze marine tint vangt de sterkte van een ocean liner op. Navy Blue kan prima gecombineerd worden met rood en wit. Maar ook in combinatie met diepe bourgondische en groene tinten creëer je een majestueuze sfeer in een ruimte.


Dylon handwasverf is perfect voor kleinere kledingstukken zoals korte broeken, shirts en sokken, en voor fijnere stoffen die je liever niet in de wasmachine stopt zoals wol en zijde. Voor perfecte, langdurige en intense kleurresultaten.


Samenstelling

Natriumcarbonaat

C.I. Reactive Red 159

C.I. Reactive black 5


Gebruik

Weeg het droge textiel en was het grondig. Laat het textiel vochtig.

Trek rubberen handschoenen aan en los de verf op in 500 ml warm water.

Vul een kom of roestvrij stalen gootsteen met ongeveer 6 liter warm water (40°C).

Roer er 250 g zout door. Voeg de verf toe en roer alles goed door.

Dompel het textiel onder in water.

Roer 15 minuten lang door en roer vervolgens gedurende 45 minuten regelmatig door.

Spoel het textiel af in koud water. Het textiel in warm water wassen en laten drogen (uit de buurt van directe hitte en zonlicht)

N.B.: Je hebt  250 g zout nodig


Waarschuwing

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. Bij contact met de huid: met veel water/zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.


Fabrikant

Henkel Nederland 

Postbus 2100

3430 CH  Nieuwegein

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder