Test alert message!

Zwarte zeep spray is multifunctioneel waardoor je niet meerdere huishoudelijke reinigingsproducten hoeft aan te schaffen. Dat scheelt geld en ruimte! De biologische formule bevat lijnzaadolie en een vleugje biologische essentiële lavendelolie, dat een heerlijke, frisse geur achterlaat in je huis. Ecodoo Zwarte zeep bevat geen kleurstoffen, parfum of synthetische conserveringsmiddelen. De zeep is een gecertificeerd eco-reinigingsmiddel afkomstig uit Frankrijk. dit veelzijdige reinigingsmiddel is eenvoudig in gebruik, reinigt en geeft glans aan alle soorten vloeren en oppervlakken. Bovendien helpt de Zwarte zeep spray planten te beschermen tegen bladluis, spinnen en ander ongedierte.

Ingredienten
5-15% zeep, bevat ook water, kaliumcarbonaat, glycerine, natriumcitraat, trisodium zout van metylglycinediazijnzuur, lavandel* essentiële olie, Linalool.
*0,15% van de ingrediënten is van bioloigsche teelt.
99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Spray op het te behandelen oppervlak, wrijf en spoel het af. Wrijf daarna het behandelde oppervlak af met een schone doek.
Voor het reinigen van linnen: spray wat vloeistof op de stof, wrijf het in en was het onmiddelijk in de wasmachine op het gebruikelijke programma.
Bevat geen dierlijke bestanddelen en is niet getest op dieren.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder