Test alert message!

Epitact Hallux valgus nacht 39/41

Epitact Corrigerende Orthese voor 's nachts

Maat kiezen:
Meet de omtrek van uw voet achter uw hallux valgus (knobbel).
Twijfelt u tussen 2 maten, neem dan de kleinste maat:
S: Groter dan 20, kleiner dan 21,5 cm
M: Groter dan 21,5, kleiner dan 23 cm
L: Groter dan 23 cm, kleiner dan 24,5 cm

De orthese is thermovormbaar (op maat). De orthese wordt soepel zodra deze volledig is ondergedompeld in warm water. Plaats de spreider (ingesloten) zodra u de orthese heeft aangetrokken. Op die manier neemt de orthese de vorm van uw voet aan en corrigeert daarbij licht uw grote teen. De orthese verhardt en wordt opnieuw stevig in enkele minuten. Op die manier beschikt u over een comfortabele orthese op maat, zodat u er tijdens het slapen geen last van heeft. Omdat de orthese meermaals thermohervormd kan worden, is deze steeds aanpasbaar.

- De thermovormbare versteviging corrigeert de positie van de grote teen. Op die manier wordt de gewrichtspijn 's nachts verlicht

Toepassing
Door geregeld de corrigerende EPITACT® orthese voor‘s nachts te dragen wordt de hallux valgus gecorrigeerd en groeit hij niet verder. De orthese helpt ‘s nachts gewrichtspijn en pijn door aanraking te verlichten.

Samenstelling
De orthese mag niet worden gebruikt indien de grote teen niet meer zijdelings heen en weer kan worden bewogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van diabetes en/of arteritis, zenuwaandoeningen aan de onderste ledematen of zweren

Gebruik
Zie de bijsluiter voor de gebruiksaanwijzing.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Alfaco BV
Basicweg 11c
3821 BR Amersfoort

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder