Test alert message!

Fa Purple Passion Deospray verwent je zintuigen met een sensueel en uitdagend parfum met zachte fluwelen accenten!


De Double-Active-Formula met Protectiva biedt 48 uur betrouwbare bescherming tegen lichaamsgeur en een langdurige frisheid.


- Langdurige frisheid

- Sensueel en uitdagend parfum

- Huidvriendelijkheid dermatologisch getestIngredienten

Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Triethyl Citrate, Parfum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Aqua, 2-Benzylheptanol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Menthyl Acetate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl MethylpropionalGebruik

Flacon rechtop op 15 cm van de oksel houden. In kleine hoeveelheden sprayen. Niet gebruiken op een geirriteerde huid.Afgesloten en buiten bereik van kinderen houden.

Na opening 12 maanden houdbaar.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Zeer licht ontvlambare aerosol. Voor gebruik het etiket lezen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Niet in de ogen spuiten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder