Test alert message!

Fagron Chloorhexidine mondspoeling 0.12%

Chloorhexidine mondspoeling optimaliseert de conditie van het slijmvlies in de mond- en keelholte, de tanden en het tandvlees.


- Bescherming tegen bacteriele plaque en gaatjes.

- Aangename smaak.

- Behoudt de natuurlijke witte kleur van de tanden.

- Bevat geen alcohol.


Ingredienten

Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Sucralose, Neohesperidin dihydrochalcone, Cetylpyridinium chloride, Mentha arvensis, Chlorhexidine digluconate, Mentha piperita, Menthol, Eucalyptol, Limonene, Anethole, CI 42090, Citric acid.


Gebruik

Tenzij anders voorgeschreven de mondholte tweemaal per dag spoelen gedurende een tot twee minuten met 10 ml vloeistof (gebruik hiervoor de maatdop). Spuug de vloeistof uit. Vermijd doorslikken.


Poets uw tanden direct voor of geruime tijd (minimaal 30 minuten) na het gebruik van de mondspoeling.


Vermijd gedurende een uur na het gebruik van de mondspoeling verkleurende etenswaren (koffie, thee, rode wijn, etc.) en rook niet.Lees voor gebruik de bijsluiter.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder