Test alert message!

Fagron Douchecreme Dr de Swaan

Licht vettende Bad & Douchecrème – Dr. De Swaan is geschikt voor de gevoelige, droge huid.

De licht vettende bad & douchecrème van Dr. De Swaan heeft een crème achtige textuur. Hiernaast is heeft product een hypoallergene en huidvriendelijke formulering.

Dit bad- en douche product is vrij van parfum, parabenen, arachideolie olie, wolvet (lanoline) en wolvetalcoholen zoals; Ceto- en/of stearylalcohol. Dit maakt het product uiterst geschikt voor personen met een wolvet-allergie of een pinda-allergie.

De licht vettende bad & douchecrème is tevens vrij van Propyleenglycol. Dit maakt het product uiterst geschikt voor alle huidleeftijden en huidaandoeningen.

Ingredienten
Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Sorbate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid.

Gebruik
Tijdens het douchen of baden kan de licht vettende bad en douchecrème aangebracht worden op de huid. Ook kan dit product op een droge huid aangebracht worden en dienen als extra bescherming tijdens het douchen of baden. Mocht er sprake zijn van een droge, zeer droge of een aangedane huid, dan is het raadzaam om het lichaam naderhand in te smeren met een vettende, beschermende indifferente crème of zalf.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder