Test alert message!

Fagron Koelzalf met 20% vaseline

Koelzalf met 20% vaseline is geschikt voor de zeer droge en geprikkelde huid. De verdamping van water in deze koelzalf heeft een licht verkoelend en jeukstillend effect op de huid. Het verkoelende effect wordt vaak na enkele minuten opgemerkt en houdt enkele minuten aan

Na verdamping van het water op de huid blijft er een beschermd laagje vet over wat verdere uitdroging van de huid tegengaat. Het beschermende effect van het beschermende vetlaagje houdt gemiddeld een halve dag aan. Het is daarom belangrijk om bij een droge huid, eczeem of andere huidspecificatie de zalf meerdere malen per dag aan te brengen.

Ingredienten
Arachis Hypogaea Oil, Aqua, Petrolatum, Beeswax, Glyceryl Oleate, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Parfum, Geraniol, Citronellol, Nerol, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Pinus Species Twig Leaf Extract, Litsea Cubeba Fruit Oil.

Gebruik
Tenzij anders voorgeschreven 2 maal per dag aanbrengen. U kunt de koelzalf gebruiken zolang u deze nodig heeft.

Bewaaradvies
Beneden 25°C bewaren, niet in de koelkast of vriezer. Buiten het bereik van kinderen houden.
Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 3 maanden houdbaar. Bij voorkeur te gebruiken voor eind: zie bovenzijde tube.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder