Test alert message!

Haverbroodmix


Ingrediënten:

Tarwezetmeel (max 2 mg gluten/100g), havervlokken (glutenvrij) 10%, MAGERE MELKPOEDER, geplet vlozaad, glutenvrij zuurdesempoeder (rijstmeel en startcultuur), suiker, zout, gedroogde gist, geroosterd maispitmeel, amylase.



Voedingswaarde per 100 gram: 





































Energie 1430 kJ / 340 kcal
Vet 1 gram
 waarvan verzadigd vet <0,5 gram
Koolhydraten 77 gram
 waarvan suikers 4 gram
Vezels 4 gram
Eiwit 4 gram
Zout 1,6 gram


Gebruik

1. Giet de mix in een beslagkom.

2. Voeg water toe.

3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.

4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg overvloedig meel van het brood af.

5. Laat ca. 35 minuten rijzen onder een vochtige theedoek op een met bakpapier bedekte bakplaat.

6. Maak het brood iets vochtig en maak met een scherp mes een paar diagonale sneden in het brood.

7. Bak ca. 10 minuten onderin de oven op 250°C.

8. Verlaag daarna de temperatuur naar 200°C en bak nog 25 minuten.

9. Bevochtig de buitenkant van het brood direct als het uit de oven komt. Laat zonder theedoek op een rooster afkoelen.


Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.


Fabrikant:

Finax AB

Postbus 150 23 

S-250 15 Helsingborg

Zweden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder