Test alert message!

Jordan green clean junior 6+ tandpasta

Onze nieuwe Green Clean Kids-tandpasta is gemaakt met het oog op kinderen en de planeet! Duurzaamheid is onze eerste prioriteit, natuurlijk zonder concessies te doen aan de effectiviteit.

De tandpasta bevat fluoride en xylitol om je kind de beste bescherming te bieden tegen gaatjes. We hebben ervoor gekozen om de tandpasta te zoeten met natuurlijke stevia. De tandpasta heeft een milde fruitige smaak waar kinderen dol op zijn. We hebben ook kamille-extract toegevoegd dat bekend staat om zijn kalmerende en desinfecterende eigenschappen.

Met het oog op het milieu hebben we zorgvuldig gekozen voor natuurlijke ingrediënten die gemakkelijk biologisch afbreekbaar zijn in de natuur en daarom bevat de tandpasta ingrediënten van 98% natuurlijke oorsprong.

De tandpasta heeft een mild schuimmiddel dat is afgeleid van maïs en heeft het Nordic Swan Ecolabel gekregen als bewijs voor verminderde milieu-impact en zorg voor de gezondheid van de consument. Green Clean tandpasta is 100% veganistisch en gecertificeerd door de Vegan Society.

De tube tandpasta bevat tot 50% gerecycled plastic, afkomstig van voedselverpakkingen, zoals melk, water en sapflessen, die consumenten hebben ingeleverd voor recycling.

- De tandpasta bevat fluoride en xylitol om je kind de beste bescherming te bieden tegen gaatjes.

Ingredienten
Aqua, sorbitol, hydrated silica, xylitol, xanthan gum, glycolipids, stevia rebaudiana extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, glycerin, sodium fluoride, potassium sorbate, citric acid, sorbic acid, aroma

Gebruik
Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een tandarts als uw kind fluor in een andere vorm gebruikt.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder