Test alert message!

CLA 1000mgDit is een van de hoogste kwaliteit CLA producten die beschikbaar is en is geproduceerd in de UK.Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:


Borageolie                                                                              1000 mg

80 % Geconjugeerd Linoleenzuur Hulpstoffen: 

Borageolie (80%) Geconjugeerd Linoleenzuur, Capsule (Gelatine, Glycerine)


Gebruik:

Neem 2 x daags 2 capsules met een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatieperiode.

 

Waarschuwingen voor gebruik:

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

 

Fabrikant:

Lamberts Healthcare UK

Distributeur:

Holland Pharma

Bosberg 41

7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder