Test alert message!

Echinacea 1000 mg


KruidenpreparaatSamenstelling per dagdosering van 1 tablet:          % RI*
Echinace Purpurea

(als 200 mg van een 5:1 extract)
1000 mg  
Vitamine C 40 mg 50
Zink 2,5 mg 25
*RI - Referentie Inname    


Ingredienten

Dicalciumfosfaat, Cellulose, Echinacea Purpurea Extract (Rode Zonnehoed), Vitamine C (Ascorbinezuur), Tabletcoating (Kleur: Titaandioxide en IJzeroxiden, Hydroxypropyl Methylcellulose), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat & Stearinezuur), Crosslinked Cellulosegom, Zinkcitraat.Gebruik:

Neem 1 tot 2 tabletten per dag bij de maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. 

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Echinacea kan het best worden gebruikt in periodes van 2 tot 3 weken.


Echinacea kruidenpreparaten kunnen beter niet gebruikt worden door kinderen jonger dan 12 jaar


Geschikt voor vegetariërs en veganistenDroog en bij kamertemperatuur bewaren.


Distributeur:

Holland Pharma

Bosberg 41

7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder