Test alert message!

Wanneer het hart heelt, kunnen we andere mensen openlijk en vreugdevol benaderen. Relaties krijgen een nieuwe kwaliteit. We kunnen weer betrokken raken bij andere mensen, toleranter zijn en afwijzingen die zich keer op keer voordoen, kunnen ons niet meer uit het veld slaan.

De essentie helpt de "hartzeer van het verleden" en "het gebroken hart" te helen en terug te keren naar de liefde. Zodat we mensen en het leven opnieuw kunnen bekijken met de blik van liefde en er van harte bij betrokken kunnen raken.


De essentie "genezing van het hart" bevat dezelfde energieën als de Geluksengel ISI Hartsgeluk:

groene straal van schepping (heling), Aartsengel Raphael (de "goddelijke genezer"), Aartsengel Michael (bescherming), roze straal van Elohim (liefde), Aarde-engel Boom (stabiliteit), Maria (veiligheid), Maha Chohan (elkaar niet verliezen) en Lady Portia (innerlijke balans).


-    Geneest hartzeer van het verleden

-    Om terug te keren naar liefde 

-    Open en blij om andere mensen te benaderen


Ingredienten

Goudwater met: Aqua (water), ethanol (ethylalcohol)


Gebruik

Op de huid, aura en chakras, zowel als bad- en massagetoepassing.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder