Test alert message!

LichtWesen Nummer 31. Duurzaamheid - KRISTAL


Samenvatting

·· Fijnstoffelijke levensenergie beter opnemen en in het lichaam integreren

·· Bewustzijnsdeeltjes met een hogere trilling in het lichaam integreren

·· De uit kristallen bestaande structuren in het lichaam verhelderen

·· Stabiele structuur


De kracht van de Aarde engel Kristal verheldert structuren van kristal. De Aarde engel Kristal lost belastingen, pijnlijke ervaringen, traumata en shocks op, welke in het lichaam opgeslagen zijn. Daardoor kan de fijnstoffelijke levensenergie beter opgenomen worden. Hij helpt de fijnstoffelijke trilling en bewustzijnsdeeltjes in het lichaam te integreren. Het fijnstoffelijk energielichaam wordt met het fysieke lichaam verbonden, waardoor ook het lichaam stabieler wordt. De Aarde engel Kristal maakt het mogelijk om een voortdurende stabiele ordening te verschaffen.


Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen

·· In welke situatie heb ik helderheid en structuur nodig?

·· Welk deel van mijn lichaam is te star, te onbeweeglijk?

·· In welk deel van mijn leven heb ik een (nieuwe) ordening nodig?


Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence

Gebruikers melden dat de LichtWesen essence Kristal behulpzaam is bij verhelderend, regulier lichaamswerk zoals rolfing, cranio-sacraal therapie, rebalancing, massage. De essence heeft ook zijn nut bewezen bij het terughalen van mensen die „uitgetreden“ zijn. Zij helpt in fasen van trillingsverhoging. Het lichaam kan zich sneller aan de hogere trilling aanpassen. Hierdoor wordt het gevoel van spanning of afgescheiden zijn, zoals dissonanten tussen fijn en grofstoffelijke lichamen, verzacht. Ideaal voor het reinigen van edelstenen en kristallen, het brengt ze weer terug in de eigen kracht en trilling.


Oefening bij het thema

Neem een kristal in de hand, een bergkristal, een rozenkwarts of een heel gewone steen. Nodig de aarde engel Kristal uit en bekijk deze steen: zijn vorm, zijn structuur, zijn kleur, zijn duurzaamheid. Hoe heeft hij deze vorm gekregen? Hoe is hij ontstaan? Hoe ligt hij in je hand? Hoe voelt hij daarbij aan? Wat kun je van deze steen met betrekking tot duurzaamheid

en verandering, stabiliteit en aanpassing leren?


Ingredienten

Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)Gebruik

Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder