Test alert message!

LichtWesen Nummer 54: Mijn Vreugde


Samenvatting

·· Begeestering en elan

·· Levensvreugde en blijheid

·· Wijsheid en logica verbinden

·· Met volledige daadkracht en vreugde handelen


Mijn Vreugde

Het gaat om vreugde, elan en enthousiasme. Het gaat er ook om weer meer te lachen en het leven niet zo zwaar te nemen. Angsten die dit kunnen verhinderen, willen nu worden opgelost. Daardoor kunnen daadkracht en vreugde zich verbinden.


Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen

·· In welk gebied van mijn leven, in welke situatie, ontbreekt het mij aan vreugde en geestdrift?

·· In welke situatie ben ik terughoudend met mijn enthousiasme?

·· In welk lichaamsgebied bevindt zich vandaag de bron van mijn innerlijke vreugde, die onafhankelijk van de situatie in de buitenwereld altijd voorhanden is?

·· Wat gebeurt er, wanneer ik in mij de stroom van vreugde, mijn innerlijke zon versterk?


Aanvullende tips bij de LichtWesen essence

Gebruikers laten weten, dat zij met deze essence meer vreugde, blijheid en bezieling kregen. Lethargie en depressies konden gemakkelijker worden overwonnen. Sommige gebruikers hadden de indruk, alsof hun “innerlijke zon”werd geactiveerd en krachtiger scheen. Deze essence versterkt ook de innerlijke wijsheid en het logisch denken. 


De LichtWesen essence mijn Vreugde, behoort tot de thema essences. De thema essences bevatten naast de energie van geestelijke wezens, ook de krachten van edelstenen en de Scheppingsstralen. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling als de LichtWesen meester- en aartsengel essences. In mijn Vreugde werkt de kracht van de wezens aarde engel Zon )nr. 33) en aartsengel Gabriel (nr. 26), de kracht van de edelstenen goudtopaas en de roze saffier en de gele Scheppingsstraal.


Oefening bij het thema

Zet vrolijke muziek op en stel je voor dat je een kind bent. Dans als een kind dat van deze muziek houdt. Je kunt je daarbij ook voorstellen dat je op een weide of op een mooie plaats in de natuur danst. Als het op dit moment niet mogelijk is om de bewegingen daadwerkelijk te maken, stel je dan voor hoe je danst en springt.


Ingredienten

Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)Gebruik

Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder