Test alert message!

LichtWesen® Nummer 7. Uitersten verbinden – SANAT KUMARA

Samenvatting
·· Graag op aarde leven
·· Je mogelijkheden, je potentieel op aarde verwezenlijken
·· Uitersten verbinden
·· Toegang tot het hoger bewustzijn
·· Zich met de kracht van de aarde verbinden

De kracht van de Opgestegen Meester Sanat Kumara
is als een brug. Zij verbindt kosmische -en aardse energieën, hoger bewustzijn en het fysieke lichaam, de standpunten van het moment en het doel, vrouwelijke en mannelijke kanten. Zij helpt herkennen welke talenten men meeneemt, ontwikkelen wil en wanneer men zichzelf tegenhoudt of zelfs iets ontzegt. Mensen die de aardse materie moeilijk vinden, die liever in de hemelse, fijnstoffelijke niveaus zijn, helpt hij zich te aarden en graag op de aarde te zijn, zich „huiselijk in te richten“. Mensen die „aarde gebonden zijn“ verbindt hij met het hogere zelf en hoger  bewustzijn. Op deze manier kan in het aardse het Goddelijke herkend worden. Het leven wordt een dans vol vreugde over het hier Zijn.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Welke twee uitersten zijn er te verbinden (in mij, in de situatie, inzichten)?
·· Wat wil ik verwezenlijken en hoeveel procent van mijn kracht zet ik daarvoor in?
·· In welke situatie, bij welke mensen houd ik mijn kracht, vreugde, talenten in?
·· Ben ik bereid, mij in te laten met de schoonheid en kracht van de aarde en de natuur?
·· Wat heb ik nodig, om mij met mijn goddelijke deel, mijn ware Zijn te verbinden?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
Deze essence helpt ook om baby’s en kinderen om zich te „vestigen“ in hun lichaam en meer van hun potentiaal in het lichaam te brengen, ook al tijdens de zwangerschap. 

Oefening bij het thema
Stel je voor dat zich op het midden van je hoofd een penseel bevindt. Verplaats je gewicht nu zo, dat je met deze penseel een liggende 8 op het kamerplafond schildert. Nadat je enkele 8-en op het plafond hebt geschilderd, laat je de liggende 8 steeds dieper zakken. Teken ze op je hoofd, hals, borstkas, buik, met je bekken, knieën en tot slot de bodem. Nadat je de liggende 8 op de bodem getekend hebt, laat je deze meteen daarna weer naar boven naar het plafond wandelen. Vraag tot slot aan Sanat Kumara de verbinding van de beide polen in jou, te stabiliseren.

Ingredienten
Prunus dulcis (almond), Sesamum indicum (sesame), Helianthus annuus (sunflower) oil, Aroma (etherische olie), Tocopherol (vitamine E), en als bestanddeel van natuurlijke etherische olie linalool, limonene, geraniol

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder