Test alert message!

Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Rijstmiso met minder zout bevat toch alle smaak en kwaliteiten van ongepasteuriseerde miso. Verkregen na een dubbele fermentatie tijdens een artisanaal productieproces van 6 maanden.

Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, met 25% minder zout. Van biologische teelt

Ingredienten
SOJA* (43.0%), Rijst* (23.0%), Volle Rijst*, Zeezout, Water, Koji (Aspergillus oryzae). 
* = van biologische teelt JP-BIO-154

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 720 kJ
Energie(kcal) 172 kcal
Vetten 6 g
- waarvan verzadigd  1 g
Koolhydraten 16 g
- waarvan suikers 11 g
Vezels 4,6 g
Eiwitten 11 g
Zout 8,3 g

Na opening in de koelkast bewaren.

Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder