Test alert message!

Traditionele Japanse saus op basis van Shoyu, natuurlijk gezoet met rijststroop. In tegenstelling tot suiker bevat rijststroop geen fructose. Smaak wordt verfijnd met mirin (zoete Japanse rijstwijn).

Biologische zachte sojasaus met rijststroop

Ingredienten
Shoyu* (Water, SOJA*, TARWE*, Zeezout, Alcohol*,Aspergillus oryzae) (43.9%), Rijststroop*, Mirin* (Rijstwijn), Water, Witte wijnazijn*. 
(* = biologisch geteeld) NL-BIO-01

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie (kJ) 960 kJ 
Energie (kcal) 226 kcal
Vet 0 gram
> waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 50 gram
> waarvan suikers 33 gram
Voedingsvezels 0 gram
Eiwitten 6,0 gram
Zout 6,3 gram

Gebruik
ideaal bij sushigerechten, de zoete sojasaus smaakt heerlijk in combinatie met gebakken rijst en is een handige smaakmaker. Ook lekker om fruit en groenten mee te karamelliseren en een unieke smaak te creëren. Of om een klassiek gerecht, zoals een tarte tatin, een creatieve toets te geven.

Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder