Test alert message!

Locobase Repair


Locobase Repair is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge, schrale en zelfs beschadigde huid.


  • Herstelt en beschermt de huidbarrière
  • Diepe en langdurige hydratatie
  • Bevat huididentieke lipiden
  • Klinisch bewezen
  • Zonder parfum

De huid wordt droog of schraal wanneer de huidbarrière beschadigd is. De huidbarrière beschermt de huid tegen externe factoren en voorkomt vochtverlies door de huid gehydrateerd te houden. Locobase Repair bevat een unieke combinatie van huididentieke lipiden (vetten) die de huidbarrière beschermt en herstelt en zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie. Hierdoor kan de huid het vochtgehalte weer zelf reguleren en wordt de huid weer zacht.


Breng minimaal één keer per dag een laagje Locobase Repair aan of vaker wanneer nodig. Gebruik bij voorkeur ook voor het slapen gaan, zodat de crème ’s nachts zijn werk kan doen. Een dun laagje is meestal al voldoende.


Geschikt voor de zeer droge, gebarsten of gevoelige huid of als aanvullende huidverzorging voor een huid die vatbaar is voor eczeem. Breng minimaal één keer per dag aan op droge of schrale plekken. Locobase Repair kan op het hele lichaam gebruikt worden, waaronder op grote oppervlakken zoals benen, ellebogen en handen, maar ook op gevoelige plekjes zoals het gezicht, oogleden en lippen. Geschikt voor iedere leeftijd, ook voor baby’s vanaf hun geboorte. Geschikt voor de gevoelige huid.


100g Locobase Repair crème


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder