Test alert message!

Grootmoeders kersenpitzak
Een natuurlijke weldaad

Met Oma's kersenpitzak geniet u van een al eeuwenoude Zwitserse traditie.

Oma's kersenpitzak is een warmtekussen gevuld met  speciaal gedroogde en gereinigde kersenpitten, die de bijzondere eigenschap hebben warmte op te nemen en langzaam af te geven aan de omgeving.

Door haar unieke eigenschap geeft Oma's kersenpitzak een aangename en ontspannende warmte bij spier- of buikpijn, bij nek-, schouder- en rugklachten, gewrichtspijn of in bed tegen de kou!

Oma's kersenpitzak is een 100% eerlijk, natuurzuiver product en vormt zich perfect naar uw lichaam. Na afkoeling onttrekt het geen warmte aan het lichaam

Werking van de kersenpitten:
De werking van kersenpitten is een klein wonder van de natuur. Een kersenpit bestaat nl. uit een kleine binnenpit met daaromheen een buitenpit. Tussen deze twee lagen bevindt zich lucht. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat de kersenpit een isolerende werking heeft (vergelijkbaar met een thermosfles).

Afmeting: 24 x 24 cm

Samenstelling
Kussenhoes, kersenpitten

Gebruik
Verwarm de kersenpitzak in de magnetron of oven.

Magnetron: 
Plaats een koopje water in de magnetron. De waterdamp voorkomt uitdroging van de pitten en bevordert een langere levensduur.
Leg het kersenpitkussen zorgvuldig midden op het draaiplateau in uw magnetron. Verwijder altijd het rooster uit de magnetron.
Stel het vermogen van de magnetron in op max. 600W en verwarm het kussen ca. 1 minuut.
Is de gewenste temperatuur nog niet bereikt, verleng dan de opwarmtijd in stappen van 15 seconden.

Zorg dat het kersenpitkussen geen belemmering vormt voor het goed draaien van de draaischijf. Indien de mangetron geen draaischijf bevat dient u het kussen halverwege de opwarmtijd om te draaien voor een gelijkmatige verwarming.

Oven:
Verwarm het kersenpitkussen in een vuurvaste schaal met deksel in het midden van de oven bij een maximum tamperatuur van 130°C. Verwarm het kussen ongeveer 10 minuten.
Draai het kersenpitkussen halverwege de tijd om voor een gelijkmatige verwarming

Fabrikant
Marco Polo
Noorderkroon 2
7131 HT  Lichtenvoorde

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder