Test alert message!

Monday morning heeft een speciale korrel met een ruw oppervlak (micronized), die als het ware over het glazuur "rolt" , en daarmee de taaie aanslag van de tand verwijderd, zonder te schuren !De opbouw van tandsteen wordt hiermee verhinderd doordat de minerale neerslag wordt losgemaakt en verwijderd.Monday Morning is door dit "peeling-effect" uiterst effektief werkzaam tegen de aanslag van koffie en tabak.+ MM voorkomt de vorming van tandsteen.+ MMtast het glazuur niet aan.+ MM verwijdert vlekken en abnormale verkleuringen.+ MM geeft tanden een natuurlijke glans.+ MM bevat geen bleekmiddelen.+ MM geeft een frisse mond en heeft een aangename smaak.Gebruik Monday Morning een keer per week met een zachte, "multitufted" tandenborstel.

- Verwijdering van koffie, thee en tabakaanslag en hardneggige (taaie) aanslag.Ingredienten

Aqua, Calcium carbonate, Sorbitol, Aluminum hydroxide, Glycerin, Silica, Cellulose gum, Titanium dioxide, Sodium laurylsulfate, Bentonite, Aroma, Sodium saccharin, Sodium methylparaben, Benzoic acid, Sodium benzoate, Butylparaben, C.I. 45430, C.I. 19140.
Gebruik

Minimaal 1 keer per week zorgvuldig poetsen. Bij sterke aanslag 2 tot 3 maal per week toepassen. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder