Test alert message!

Umeboshi die niet zo mooi rond en groot zijn, worden ontpit en tot moes gemalen. Het is daardoor gemakkelijker in de keuken te gebruiken, bijvoorbeeld in dressings en sushi.


Hoewel er altijd over umeboshi pruimen wordt gesproken zijn het eigenlijk abrikozen. De umeboshi geldt in China al sinds de oertijd als een krachtig voedingsmiddel. De Japanse umeboshi heeft door de invloed van een ander klimaat en andere bodemconditie nog meer kracht ontwikkeld waardoor ook haar mineralengehalte en organische zuurgraad hoger ligt.


Het eiwit-, mineralen- en vetgehalte is dubbel zo hoog als dat van andere vruchten. In Japan wordt ume 'de blauwe diamant'' genoemd.


Er wordt gezegd dat het citroenzuur in ume het suikeroverschot in het bloed omzet in bruikbare energie. Picrinezuur eveneens dat rijkelijk aanwezig is.


Ingrediënten : ume abrikozen, zeezout, shisobladeren


Dit product is geschikt voor veganisten.Voedingswaarde per 100g.
energie :187 kJ / 45 kcal
vet :0,1 g
koolhydraten :9,9 g
eiwitten :1 g

Fabrikant:

Terrasana B.V.

Postbus 70

2450 AB Leimuiden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder