Test alert message!

Natucare® (voorheen bekend onder de naam FeS®) is een bijzondere huidcrème. Het product is oorspronkelijk gemaakt voor de ‘rich & famous’ op aarde en stamt uit het jaar 1905. De formule werd destijds in kleine en exclusieve oplage geproduceerd. De firma Vedax International BV uit Amsterdam heeft in 2004 de exclusieve rechten gekocht en toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. De kracht zit hem in het feit dat Natucare® gewoon doet wat het belooft, en daarbij absoluut betaalbaar is voor praktisch iedere gebruiker.


Exclusieve 100% natuurlijke multifunctionele huidcrème

Wat de huid daadwerkelijk nodig heeft is bescherming, verzorging en herstel. Daar is nu juist Natucare® goed in. De Natucare® crème is een rijke en prettige formulering, zeer toepasbaar in gebruik, zonder een vetspoor of glimmende huid achter te laten en trekt snel in de huid. De parfumering is natuurlijk medicinaal, kruidig, fris en aangenaam en de samenstelling is gebaseerd op actieve natuurlijke werkstoffen als o.a. aloe vera, sheabutter, calendula, jojoba-olie, amandelolie, tijm, paardenstaart, wintergroen, silicium, pepermunt en kruidnagel.


De crème is geschikt en effectief voor vele doeleinden als:

- Verzorging van de huid: bewerkstelligt een toename van elasticiteit en veerkracht van de huid

- Verzorging van huidplooien en- rimpels, als o.a. de z.g. ‘kraaienpootjes’

- Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid

- Zuivert en verfrist de huid op een milde en natuurlijke manier zonder uit te drogen

- Na zonnebrand als aftersun (verkoelt, verzacht en herstelt de huid)

- Verkleint grove poriën (mannenhuid!)

- Voor en na het scheren (heelt, kalmeert en verfrist de huid)

- Intensief verzorgend van littekens, acnéhuid, doffe teint

- Brandwondjes/schaafwondjes (verkoelt, verzacht en herstelt de huid)

- Helpt bij de verzorging van een sinaasappelhuid: is goed voor het bindweefsel in de huid

- Voorkomt en verzacht bij een ruwe en schrale huid (o.a. handen, gelaat, maar ook bijzonder doeltreffend voor de babyhuid)

Vermindert de gevoeligheid bij muggen- en insectenbeten

Verfrist, verzacht en vermindert gevoeligheid bij plantenprik (bv doornen en brandnetels)

- Huidverzorgende body crème


Ingredienten

Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin, Equisetum Arvense Extract**, Butyrospermum parkii**, Aloe Barbadensis, Helianthus Annus**, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Calendula Officinalis**, Simmondsia Chinensis**, Fucus Vesiculosus Extract, Fragrance Natural (parfum), Prunus Dulcis, Camphor, Salicylic Acid, (d-Alpha) Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Menthol, Thymus Vulgaris, Phytic Acid, Gaultheria Procumbens, Eugenia Caryophyllus, Sodium Benzoate, Mentha Piperita, Citric Acid, Lactic Acid, Eugenol*, Geraniol*, Linalool*.

* bestanddeel uit aromaoliën.

** uit gecontroleerde biologische teelt.


Gebruik

Breng de crème tweemaal daags aan op een vooraf goed gereinigde huid. Op extra te verzorgen huidzones de crème meer dan 2 maal per dag aanbrengen. Vedax Natucare® is ook ideaal als een verzorgende bodycrème.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder