Test alert message!

Maag en spijsvertering

Dida ™ is een spijsverteringstablet op basis van kruiden en niacine. De kaneel, venkel en pepermuntolie en het kruidje oregano helpen om een normale spijsverteringfunctie te behouden en ondersteunen bij een opgeblazen gevoel na het eten. De oliën afkomstig van kaneel, venkel en munt helpen bij een winderig gevoel. Dida helpt tevens bij een vol gevoel in de maag. De niacine draagt bij tot het in stand houden van normale slijmvliezen van o.a. het maag-darm kanaal. Op deze manier draagt Dida bij aan het behoud van een fijn gevoel na elke maaltijd.

Kaneelbloem Kaneel is een specerij die afkomstig is van de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom, cinnamon zeylanicum, die oorspronkelijk voorkwam op het eiland Sri Lanka. Kaneel is eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke antimicrobiale (bacteriën, gist en schimmel) specerij voor het bewaren van voedsel. De kaneelolie die in deze tablet is gebruikt is door destillatie uit de schors gewonnen.

Kaneel (Cinnamomum zeylanicum L.)
Kaneel komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en is verhandeld door de Portugezen en later naar Europa gebracht door de Nederlanders in de 18e eeuw. Het specerij wordt vervaardigd uit de uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom. Het heeft een sterke, aromatische en zoete geur.

Pepermunt (Mentha x Piperita L.) Pepermunt is ontstaan uit een kruising van watermunt (Mentha aquatica) met aarmunt (Mentha spicata). De plant is ongeveer 0,5-1 m hoog en heeft een zachtgroene kleur. De bladeren van deze plant hebben van zichzelf een kamferachtige smaak, maar na kruidenextractie ontstaat de typische pepermuntsmaak. Uit de bladeren wordt pepermuntolie gewonnen, wat ook voor Dida is gebruikt.

Ingrediënt Per 2 tabletten% RI*
Oreganoextract (Origanum vulgare L.) 5:1 300 mg
Olijfbladerenextract (Olea europaea L.) 5:1 200 mg
Goudsbloemextract (Calendula officinalis L.) 5:1 150 mg
Tijmextract (Thymus vulgaris L.) 5:1 150 mg
Kardemomextract (Elettaria cardamomum L.) 5:1 100 mg
Kruidnagelextract (Eugenia caryophyllus L.) 5:1 100 mg
Knoflookextract (Allium sativum L.) 5% alliin 66 mg
Kaneelolie (Cinnamomum zeylanicum J. Presl.) 10 mg
Pepermuntolie (Mentha x piperita L.) 6 mg
Venkelolie (Foeniculum vulgare Mill.) 6 mg
Niacin 10,7 mg 67%

*RI: Referentie-inname

Gebruik
2 tabletten per dag, innemen met water en bij een maaltijd,voor een periode van 45 dagen. Hierna 1 tablet per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder