Test alert message!

Vitamine E komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld zonnebloemolie, graanproducten, noten en zaden en groenten en fruit. 

Vitamine E wordt ook wel toegevoegd aan anderen voedingsmiddelen zoals halvarine en margarine en is natuurlijk verkrijgbaar als voedingssupplement. 

"Vitamine E" is de verzamelnaam voor een groep van in vet oplosbare verbindingen met onderscheidende anti oxidatieve activiteiten.

Natuurlijk voorkomende vitamine E komt voor in acht chemische vormen (alfa-, bèta-, gamma- en delta-tocoferol en alfa-, bèta-, gamma- en delta-tocotrienol) met verschillende niveaus van biologische activiteit. Alfa-tocoferol is de enige vorm die door het lichaam wordt herkend zodat deze als zodanig dan ook functioneel kan zijn voor het lichaam. 


Serumconcentraties van vitamine E (alfa-tocoferol) zijn afhankelijk van de lever, die de voedingsstof verwerkt nadat de verschillende vormen door de dunne darm zijn opgenomen. De lever herstelt bij voorkeur alleen alfa-tocoferol via het hepatische alfa-tocoferol overdrachtseiwit. 


- Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking

- Vitamine E helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht

- Vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen

- Vitamine E helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen

- Vitamine E is een vrije radicalen vanger


Samenstelling per capsule

D-alfa-tocoferol 134 mg = 200ie (1117% Referentie Inname).Ingredienten

Vitamine D (d-alfa-tocoferol), geleermiddel (glycerol), SOJA OLIE en glycerine en gelatine (capsule).Gebruik

Als voedingssupplement neemt u 1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.


Koel, donker en droog bewaren.Fabrikant:

Nova Vitae

Elleboog 1

6713 KP, Ede


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder