Test alert message!

Magnesium-125, Orthica


Mineralenpreparaat


Organisch gebonden magnesiumcitraat

Goed opneembaar


Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet. Magnesium-125 zit in  uitschuifbare capsule en is voor mensen die moeilijk kunnen slikken daarom ook als poeder te gebruiken. Organisch gebonden magnesium is licht verteerbaar en daarom vooral geschikt voor ouderen.


Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:

Mineralen (elementaire hoeveelheid):

magnesium (citraat) 250 mg - 66,6% RI*)

*RI = Referentie Inname


Ingrediënten

magnesiumcitraat, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vulstof (microkristallijne cellulose).


Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 


Fabrikant:

Orthica

Wormerweg 1

1311 XA Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder