Test alert message!

Jodiol 750, Ortholon


Jodiol 750 is een bron van jodium. Dit supplement biedt een welkome aanvulling op onze dagelijkse voeding als daarin niet regelmatig 'zeevruchten' zoals vis wordt gegeten.

Bevat per dagdosering van 1 tablet: *ADH
Kalium Jodide10 mg (jo=750 mcg)500
Kelp150mg (jo=150 mcg)100
- Totaal: jodide (jodium) 750 mcg
*ADH=Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten

Kalium jodide, Kelp, Silicium dioxide, Cellulose


Gebruik:

1 maal daags 1 tablet, in te nemen tijdens of na de maaltijd.  De maximale dosering is 2 tabletten, tenzij anders geadviseerd.

Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar.


Fabrikant:

Ortholon B.V

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam


Dit product is een voedingssupplement.


Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


06-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder