Test alert message!

Otrivin Plus eucalyptus

Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus Neusspray bij een verstopte neus

Claims
Otrivin Plus Eucalyptus Neusspray opent je verstopte neus tijdens een verkoudheid, waardoor je makkelijker kan ademen. Het bevat natuurlijk hypertoon zeewater met etherische eucalyptus olie en wilde munt extract. Deze zoutoplossing geeft onmiddellijk een gevoel van verlichting en frisheid. De neusspray helpt bacteriën en virussen uit de neus te verwijderen en mag langere tijd gebruikt worden.

Otrivin Plus Eucalyptus verwijdert ongewenste onzuiverheden uit je neusgaten, vermindert de zwelling en helpt bij het verwijderen van bacteriën en virussen uit de neus die vastzitten in het slijm.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt: 
Het verlicht neusverstopping veroorzaakt door verkoudheid of rhinoinustis in minder dan 3 minuten.
 
Aanwijzing voor het gebruik 
1 spray per neusgat, tot 6 keer per dag. Als de symptomen langer dan 10 dagen aanhouden, raadpleeg dan je arts of apotheker

Niet te gebruiken onder 6 jaar.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Bestanddelen
Zeewater (hypertoon met 2,2% zeezout), etherische olie van Ecalyptus globulus, extract van wilde munt. Geen conserveermiddelen. Geen drijfgas.

Bewaaradvies 
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Fabrikant 
GlaxoSmithKline
Consumer Healthcare B.V.
Huis ter heideweg 62
3705 LZ Zeist

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder