Test alert message!

Primavera Aroma diffuser feel happy

Ultrasone vernevelaar.

Gewoon veel mogelijkheden. Dit is het motto van de Feel Happy aromavernevelaar van Primavera. De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een aantrekkelijk rond design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en is geschikt voor ruimtes tot 30 m² met zachte koude verneveling. De moderne diffuser verhoogt ook de luchtvochtigheid. De hoeveelheid verneveling kan in drie fasen worden gevarieerd van 15 tot 30 ml. Er kunnen ook drie tijdniveaus worden geselecteerd. Of het nu gaat om een continue werking tot 12 uur, een werking van een uur met automatische uitschakeling of een geur van 8 uur in intervalstand, de aromavernevelaar Feel Happy past zich aan alle wensen aan. Een hoogtepunt is de centrale LED-lichtlijst die in kleur kan worden geënsceneerd. De continue en zachte kleurverandering kan op elk moment worden gestopt en de kleur kan individueel worden geselecteerd. De geurverspreider is altijd in de scene, afhankelijk van het tijdstip, de stemming en de leefomgeving. Ondanks zijn verbazingwekkend veelzijdige functies is de Feel Happy vernevelaar zeer eenvoudig te gebruiken en schoon te houden kan in een mum van tijd. Dit maakt hem ideaal voor allround gebruik, zowel in woonkamers, op kantoor als in gemeenschappelijke ruimtes.

Gebruik
Verwijder de buitenste en binnenste deksel.
Vul met 200 ml water
Voeg 3-5 druppels van een 100% natuurlijk geurmengsel of een etherische olie toe aan het water
Doe beide deksels er een voor een op.
Schakel in en geniet
De geur verspreidt zich snel door de kamer door de koude verneveling.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder