Test alert message!

De uitstromende hars van de tropische, groenblijvende benzoëboom wordt benzoë genoemd. De hars wordt verkregen door de tot 20 meter hoge benzoëboom in te snijden en in de lucht te verharden. Benzoë wordt in de farmacie en tandheelkunde gebruikt als tinctuur, in parfumerieën, in voedselaroma's en als geurige wierook.

Basilicum BIO is een etherische olie, heeft een aardend geurprofiel met voedende, rustgevende en verzachtende eigenschappen.

Ingredienten
Alcohol * Org, Styrax Benzoëharsextract * Org, Benzylbenzoaat **, Benzylalcohol **, Linalool **
* van gecontroleerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Gezichtsverzorging: voeg max 10 druppels toe aan een biologisch verzorgende olie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je Meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder