Test alert message!

Citroen is een groenblijvende citrusboom met gele of groenachtig gele vruchten die gedijt in de mediterrane en subtropische streken. Citroenen worden gekweekt als sierplanten (in oranjerieën) en als voedsel. De citroen wordt gebruikt om sap, de aromatische citroenschil en de schilolie te extraheren, die wordt gebruikt in de parfumerie en in voedselaroma's.

Citroen BIO is een etherische olie, heeft een opbeurend geurprofiel met verfrissende eigenschappen, bevordert de concentratie en werkt activerend.

Ingredienten
Citrus Limon (Citroen) Schilolie * Org, Citral **, Limonene **, Linalool **
* van gecontroleerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Gezichtsverzorging: voeg max 10 druppels toe aan 50 ml biologisch verzorgende olie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je Meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder