Test alert message!

Jasmijn is een klimplant met stervormige, witte bloemen dat oorspronkelijk uit de Himalaya en China komt en nu op veel zonnige en hete stadslocaties wordt verbouwd. Jasmijn kan meer dan 10 meter hoog worden. In India wordt het "maanlicht in het bos" genoemd. Al duizenden jaren worden in China en het Oosten geur- en smaakstoffen gewonnen uit jasmijn, bijvoorbeeld voor theesmaak of als parfumoliën. Jasmijn is een van de onmisbare ingrediënten en hartnoten van parfums.

Jasmijn abs is een etherische olie, heeft een harmoniserend geurprofiel met euforiserende en erotiserende eigenschappen.

Ingredienten
Jasminum Grandiflorum (jasmijn) bloemextract, benzylalcohol **, eugenol **, isoeugenol **, benzylbenzoaat **, linalool **
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Gezichtsverzorging: voeg max 5 druppels toe aan 50 ml biologisch verzorgende olie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je Meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder