Test alert message!

Lemongrass, ook wel citroengras genoemd, is een meerjarig, rietachtig aromatisch gras dat wordt verbouwd in Azië en Zuid-Amerika. Citroengras kan tot 3 meter hoog worden in dichte bosjes. De grove, rietachtige bladeren hebben een sterke citrusgeur en worden vers als specerij gebruikt in de Aziatische en Vietnamese keuken. De etherische olie wordt gebruikt in de parfumerie.

Lemongrass BIO is een etherische olie, heeft een vitaliserend geurprofiel met verfrissende, zuiverende en reinigende eigenschappen.

Ingredienten
Cymbopogon Flexuosus Oil * Org, Citral **, Geraniol **, Citronellol **, Limonene **, Linalool **
* van gecontroleerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Gezichtsverzorging: voeg max 15 druppels toe aan 50 ml biologisch verzorgende olie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je Meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder