Test alert message!

Primavera Rozemarijn verbenon plant

Rozemarijn is een groenblijvende struik, een oude medicinale en aromatische plant die afkomstig is uit het Middellandse Zeegebied en de voorkeur geeft aan kalkrijke, zonnige locaties. Afhankelijk van de locatie vormt rozemarijn verschillende chemotypes zoals R. CT Cineol of R. CT Verbenone. In de oudheid werd rozemarijn gewijd aan Aphrodite en symboliseerde het loyaliteit. Rozemarijn maakte deel uit van het beroemde "Hongaarse Water", een van de oudste parfums. Het maakt deel uit van het kruidenmengsel "Kruiden van de Provence" en is een belangrijke grondstof voor parfumerieën, cosmetica en farmaceutica.

De etherische olie rozemarijnverbenon is activerend en wordt gebruikt voor uitwendige toepassing in de lever en maagstreek voor rubs en wraps. De geur is verkwikkend en verfrissend.

Soort product
Rozemarijn kamfer bio is een etherische olie, heeft een vitaliserend geurprofiel met activerende en verfrissende eigenschappen en bevordert de concentratie.

Ingredienten
Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladolie * org, limoneen **, linalool **
* org = gecertificeerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van 100% natuurlijke etherische oliën / van 100% natuurlijke etherische oliën

Gebruik
Tip: leveromslag
Meng 2 druppels rozemarijn verbenone* met 1 eetlepel zeezout. Los vervolgens op in water op lichaamstemperatuur. Doordrenk de katoenen doeken, wring ze uit en plaats ze op de rechter ribbenboog als leverkussen. Zet de warmwaterkruik op, dek af met een droge handdoek. Rust uit.

Tip: leverwrijven
Meng 5 druppels biologische rozemarijnverbenon in 50 ml biologische sesamolie. Wrijf als kuur gedurende 30 dagen dagelijks in de rechter ribbenboog boven de lever.

Cosmetica voor aromatische verzorging van de huid. Meng max. 15 druppels in 50 ml Primavera biologische amandelolie.

Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je kunt meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder