Test alert message!

Primavera Scharlei etherische olie

Scharlei is een tweejarige plant met grote harige bladeren en sterk geurende blauw-roze bloemen die wordt gekweekt in het Middellandse Zeegebied. Scharlei wordt tot 1,5 meter hoog en is, net als veel andere muntfamilies, een bijenweide. Het wordt ook gebruikt in de parfumerie en voor het op smaak brengen van voedingsmiddelen (nootmuskaatwijnen).

Scharlei bio is een etherische olie, heeft een ontspannendend geurprofiel met netraliserende, zen reinigende eigenschappen. Ook voor meditatie.

Ingredienten
Salvia Sclarea (Clary) Olie * Org, Geraniol **, Limonene **, Linalool **
* van gecontroleerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Cosmetica voor aromatische verzorging van de huid. Meng max. 7 druppels in 50 ml Primavera biologische amandelolie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je kunt meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.


Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder