Test alert message!

Primavera Siberische den etherische olie

De etherische olie van de Siberische den wordt gedestilleerd uit takken van de Siberische spar (botanisch: Abies sibirica). In ons gebruik wordt de olie de zogenaamde "sparrennaaldolie" genoemd. De geur is boszoet, een typisch frisse bosgeur. De Siberische spar heeft een hoog gehalte aan monoterpeenester.

De takjes en naalden die voor de distillatie worden gebruikt, worden voornamelijk in het voor- en najaar geoogst, omdat dit het moment is waarop het gehalte aan etherische oliën bijzonder hoog is.

Siberische den bio is een etherische olie, heeft een vitaliserend geurprofiel met versterkende en reinigende eigenschappen.

Ingredienten
Abies Sibirica-olie, limoneen ** uit wilde verzameling
** natuurlijk bestanddeel van de etherische olie

Gebruik
Cosmetica voor aromatische verzorging van de huid. Meng max. 10 druppels in 50 ml PRIMAVERA biologische amandelolie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je kunt meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder