Test alert message!

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten en zorgt voor gezond en veerkrachtig kraakbeen. Bovendien verstevigt PrimeVal Gelatinaat de botten, banden en pezen van uw hond. PrimeVal Gelatinaat is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke FORTIGEL® collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van de hoogst mogelijke farmaceutische kwaliteit. PrimeVal Gelatinaat zorgt ervoor dat uw hond zich tot op hoge leeftijd soepel kan blijven bewegen!


Samenstelling

Collageenhydrolysaat, organische mineralen, aroma, collageen type II.


GebruikLichaamsgewicht hond:                         Dosering per dag:
  • tussen 5-15 kg                              1/2 maatschepje  • tussen 15-30 kg                            1 maatschepje


  • tussen 30-40 kg                            2 maatschepjes

  • vanaf  40 kg                                  3 maatschepjes


U kunt het gemakkelijk door het voer (vers, diner of brokken) mengen. Bij droge brokken aanlengen met water of olie.


Fabrikant

PrimeVal bv

Postbus 42

1910 AA Uitgeest


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


06-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder