Test alert message!

Proshield Plus skin protect - Medisch hulpmiddel

Proshield Plus huidbeschermer is een gladde, dik-vloeibare, vetvrije, geurloze vochtbarrièrecrème die geïrriteerde, gesprongen, gebarsten droge huid helpt voorkomen en beschermen. De voor dagelijks gebruik geschikte Proshield Plus kleeft goed aan vochtige en droge huid.

* Effectieve barrière - tegen huidirritatie
* Preventie - geschikt voor dagelijks gebruik als preventieve maatregel om de gezonde huid te beschermen tegen de invloed van incontinentie
* Bescherming - eenvoudig aan te brengen op de beschadigde huid en blijft goed zitten op een vochtige huid
* Biedt de huid bescherming tegen diarree en incontinentie
* Vochtinbrengend - geïndiceerd om een droge huid te beschermen en hydrateren
* Verstopt absorberende kompressen of verbanden niet

Toepassing
Proshield Plus is bestemd voor de verzorging van intacte of beschadigde huid bij veel voorkomende ernstige of chronische diarree of incontinentie. Ook bestemd voor het inbrengen van vocht en beschermen van een zeer droge huid.

Samenstelling
Dimeticon, polyethyleenglycol 400, polyethyleenglycol 3350, calclium/natrium PVM/MA copolymeer (Gantrez MS-955), povidon

Gebruik
Reinig het gehele huidgebied grondig met een geschikt reinigingsmiddel zoals Proshield Foam & Spray. Was of reinig de handen, knijp de zalf uit de tube en breng een laag Proshield Plus aan. Zo vaak als nodig herhalen.

Niet gebruiken bij
Gebruik vermijden bij personen van wie bekend is dat zij een allergische overgevoeligheid voor enige van de vermelde bestanddelen hebben.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant
Smith & Nephew GmbH
Alemannenstrasse 14
78532 Tuttlingen
Duitsland

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder