Test alert message!

Salus Floradix Kindervital 

Vloeibare multivitamine voor kinderen vanaf 3 jaar 


Kindervital is een goed smakende vloeibare multivitamine voor kinderen. Naast de vitamines A, B, C en D bevat deze vloeibare multi ook calcium. 


Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden en vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium bij je kind. 


Kindervital is vloeibaar en makkelijk om in te nemen. Het bevat verschillende vruchtensap concentraten en selectieve planten voor een aangename smaak. Kindervital is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. 


Het is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.


•    Goed opneembare en lekker smakende vloeibare multivitamine met calcium voor kinderen vanaf 3 jaar 

•    Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. 

•    Vrij van conserveringsmiddelen, alcohol, lactose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en ook geschikt voor vegetariërs.


Over Salus elixers

Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren. 


Over Salus   

Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 


De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.


Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.


- Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen.

Samenstelling per 20 ml   % RICalcium240 mg30 %Vitamine A540 µg (1800 IE)68 %Vitamine B10,84 mg60 %Vitamine B21,32 mg84 %Niacine B310,8 mg60 %Vitamine B61,2 mg60%Vitamine B120,64 µg64%Vitamine C48 mg80%Vitamine D3,6 µg (144 IE)72 %Vitamine E6,72 mg (5 IE)68 %*RI = Referentie-inname


Ingredienten

Waterig plantenextract (43,4 %) van: wortel (Daucus carota), anijsvrucht (Pimpinella anisum), waterkers bovengronds gedeelte (Nasturtium officinale), koriandervrucht (Coriandrum sativum),

brandnetelblad (Urtica dioica), spinazieblad (Spinacia oleracea), kamillebloem (Matricaria recutita). Mix uit vruchtensapconcentraten (27 %) van: peren, sinaasappel, druif, water, carobe extract, acerola, citroen, appel. Ahornsiroop, moutextract op basis van GERST (gluten), calciumlactaat, calciumgluconaat, waterige extracten uit rozenbottel (Rosa canina) met 4 % vitamine C, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, vitamine C (L-ascorbinezuur), natuurlijke aroma's, niacine (nicotinamide), vitamin E (d-alfa-tocopherylacetaat), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B2 (natriumriboflavine-5'-fosfaat), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), vitamine A (retinolpalmitaat), vitamine D (colecalciferol), vitamine B12 (cyanocobalamine)Gebruik

Kinderen vanaf 3 jaar: 2 x daags 10 ml bij voorkeur voor de maaltijd.

Niet direct uit de fles drinken.

Kindervital is prima te mengen door vruchtensap of een andere drank.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Om bederf te voorkomen, de fles direct na ieder gebruik sluiten, rechtop in de koelkast bewaren.

Binnen 4 weken consumeren.

De ongeopende fles op een koele, droge plaats bewaren (15-25 °C)

Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.


Distributeur:

Oce Bio Nederland BV

Postbus 5085

5004 EB Tilburg


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder