Test alert message!

SNP Moringa & spirulina 500 mg puur

Kruidenpreparaat

Moringa: Deze plant stamt oorspronkelijk uit de zuidelijke streken van de Himalaya in India, Pakistan en Afghanistan en wordt in het hele subtropische gebied verbouwd. Praktisch alle delen van de plant worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. De bladeren, vruchten, bloemen en wortels zijn alle eetbaar en worden gebruikt voor de menselijke voeding.

Spirulina: Dit algje behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Spirulina is rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren, mineralen en essentiële vetzuren zoals y-linoleenzuur (GLA). Net als Moringa versterkt spirulina het lichaam.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
500 mg moringa oleifera-extract, spirulina-extract.

Ingredienten: Moringa oleifera-extract, spirulina extract, gelatine-capsule.

Gebruik
1 tot 2 capsule(s) per dag.

Fabrikant:
Super Nature Products Europe BV
Schootense Dreef 22
5708 HZ Helmond

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

11-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder