Test alert message!

Kuzu is een plantaardig, effectief bindmiddel dat wordt gemaakt van het zetmeel van de kuzuplant. Het wordt in Japan veel gebruikt voor soepen, sauzen en (warme) desserts. Het fijne aan kuzu is dat het de smaak in een gerecht niet aantast. In tegenstelling tot maïzena is kuzu ook goed te gebruiken in zure gerechten. Bovendien is het glutenvrij én veganistisch! Witte kuzu wordt gewassen en gefilterd, waardoor de smaak neutraal en de bindkrachtig iets krachtiger is dan van grijze kuzu.

Ook verkrijgbaar: kuzu wit.

Ingredienten
Kuzu*
*van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100g:

Energy  1428kJ/ 336 kcal
Vet 0 gram
 -Waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 84 gram
 -Waarvan suikers 0 gram
Vezels 0 gram
Eiwit 0 gram
Zout 0,1 gram


Gebruik
Gebruik 1-1.5 koffie lepels kuzu op 1 kop vocht. Voor gebruik aanmaken met koud water. gebruik ca. 2 el kuzu op 250 ml vocht voor het maken van gelatinepudding.

 

Koel en droog bewaren

Distributeur
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder