Test alert message!

Daikon is een soort witte wortel. Sengiri is Japans voor 'in reepjes gesneden'. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft. Sengiri daikon is heerlijk om in sushi, misosoepen of zeewiersalades te gebruiken.

Ingredienten : Daikon-radijs bio

Herkomst NON-EU

Dit product is geschikt voor veganisten.

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 1096 kJ
Energie(kcal) 260 kcal
Eiwit totaal 11,0 g
Koolhydraten totaal 45,0 g
Suikers 23,0 g
Vet totaal 0,0 g
Vet verzadigd 0,0 g
Voedingsvezel 18,0 g
Zout 0,3 g

Gebruik : Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.

Distributeur
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder