Test alert message!

Tiger Balm Wit helpt om vrijer te ademen en heeft een verzachtende invloed op voorhoofd en slapen. Tevens biedt Tiger Balm Wit verzorging bij vermoeide spieren en gewrichten.

Tiger Balm Wit helpt om vrijer te ademen en biedt een verzachtende invloed op voorhoofd en slapen. Tevens is de balsem te gebruiken bij vermoeide spieren en gewrichten. Bij het aanbrengen op de huid wordt de doorbloeding bevordert en verzorgt Tiger Balm jouw spieren. Tiger Balm is een merk met een lange en rijke historie. De voordelen van Tiger Balm Wit: - Om vrijer te ademen - Verzachtende invloed op voorhoofd en slapen - Voor soepele spieren en gewrichten - Gemaakt uit plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën) - Ook verkrijgbaar in 19 gram.

Om vrijer te ademen

Verzachtende invloed op voorhoofd en slapen

Voor soepele spieren en gewrichten

Gemaakt uit plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën)

Petrolatum, Synthetic Wax, Mentha Arvensis Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, Camphor, Menthol, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Limonene, Eugenol, Linolool, Isoeugenol

Gebruiksaanwijzing: smeer een dun laagje balsem op. Bij het aanbrengen geeft de balsem een warmtesensatie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder