Test alert message!
• Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Bodylotion met herstellende werking
• Herstelt de droge- en doffe huid, om de natuurlijke glans te onthullen
• Deze lotion bevat pure cacaoboter
• Intensive Care Cacoa Radiant bodylotion trekt snel in en is niet vet
• Met microdruppels Vaseline Original Protecting Jelly
• Laat je huid weer glanzen
Vaseline Cocoa Radiant Bodylotion van de Intensive Care lijn herstelt en verzacht de droge huid op intensieve wijze, om de natuurlijke glans te onthullen. Deze bodylotion is verrijkt met pure cacaoboter. Dankzij de herstellende werking van dit ingrediënt wordt de huid intens gevoed en behoudt de huid zijn natuurlijke glans. Deze rijke bodylotion bevat vochtinbrengende bestanddelen die de droge- en doffe huid helpen herstellen. Dankzij de hoog geconcentreerde en herstellende ingrediënten van deze verzorgende lotion voelt je huid snel weer zijdezacht aan. Zo kun je je huid extra verzorgen wanneer jij dat nodig hebt.
De hydraterende formule begint direct na het aanbrengen te werken. Hierdoor voelt je huid meteen al zachter aan. De lichte bodylotion trekt snel, plakt niet in en voelt niet vet aan; je hoeft dus niet lang te wachten. Vaseline Cocoa Radiant Bodylotion is een herstellende huidverzorging dankzij de toevoeging van microdruppels Vaseline. De Vaseline vormt een beschermend laagje op de huid dat vochtverlies helpt voorkomen, zonder vet aan te voelen. Zo zorgt deze lotion voor een beschermde en herstelde huid. Ook kalmeert de bodylotion de droge, onrustige huid en helpt het jeuk voorkomen.
Vaseline is bij velen bekend om de potjes Vaseline Protecting Jelly, en wordt vaak ook wel 'Wonder Jelly' genoemd. Vaseline is 150 jaar geleden uitgevonden in Amerika, en staat erom bekend om op een veilige manier de huid te helpen herstellen. Dit potje is de oorsprong van alle Vaseline-producten, waaronder ook deze Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Bodylotion. Voor een optimale huidverzorging kun je ook gebruik maken van andere Vaseline-producten zoals de voedende handcrèmes of de zachte lipcrèmes.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder