Test alert message!
Candiplex® bis een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement op natuurlijke basis. Het bevat een unieke combinatie kruiden en plantenextracten. Candiplex® b verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels (1) en helpt bij het behoud van normale slijmvliezen (2).

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules:

Caprylzuur, als natrium caprylaat 600 mg
Pau d'Arco (lapaggo) 600 mg
Artemisia absinthium (kruid) 300 mg
Grapefruitzaad extract 45% 225 mg
Papaja (papaine) 150 mg
Knoflook extract (1% allicin) 75 mg
Biotine 300 mcg
Ingredienten Caprylzuur als natrium caprylaat, pau d' Arco, HPMC (vegetarische capsulehuls), artemisia absinthium herba, grapefruitzaad extract, papaja, knoflook extract, oleum helianthus annuum (hulpstof) en biotine.

Gebruik:
Volwassenen, 3 maal daags 1 capsule met water innemen, bij voorkeur tijdens of direct na de maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Fabrikant:
Vital Direct B.V.
Poeldonkweg 5
5216 JX 's-Hertogenbosch

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder