Test alert message!

Betalen

 

Er zijn heel veel manieren om te betalen. Kies de manier die het beste bij je past.

  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
  • Bancontact: Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Creditcard: Je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard. Betaling met creditcard is gratis.
  • Achteraf betalen: dat doe je met Billink. Je ontvangt van ons je pakket en van Billink daarna de factuur. Belangrijk bij deze manier van betalen is dat je jouw geboortedatum en telefoonnummer geeft bij het afrekenen in onze webshop. Heeft met de regels te maken waar Billink mee werkt. De toeslag op deze manier van betalen is 0,49.
  • Vooruitbetaling: Je kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling genoemde wijze. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan in overzicht verzendkosten en levertijd.
Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder