Test alert message!

Betalen

 

Er zijn heel veel manieren om te betalen. Kies de manier die het beste bij je past.

  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
  • Mister Cash: Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Creditcard: Je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard. Voor betaling met creditcard berekenen wij een toeslag van 2,5%. Dit zijn uitsluitend de werkelijk gemaakte kosten.
  • Rembours: (Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).Je kunt je bestelling bij aflevering voldoen. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden.Het pakket wordt bij je thuis aangeboden. Pakketten met een waarde van 500 euro en meer kun je afhalen en betalen bij het dichtsbijzijnde Postkantoor of Pakketpunt.
  • Vooruitbetaling: Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer IBAN NL33 Rabo 0109081781.t.n.v. Droginet te Blijham onder vermelding van je naam, ordernummer en bankrekeningnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan in overzicht verzendkosten en levertijd.
Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder