Test alert message!

Klantenservice Koopjesdrogisterij.nl

Heb je vragen? Ga dan eerst naar Meest Gestelde Vragen


Zie je jouw vraag daar echt niet tussenstaan, benader dan onze klantenservice.

Mail: info@koopjesdrogisterij.nl

Bel : 0857 920181

 

Het is mogelijk vragen te stellen en advies te vragen aan onze drogist Barbara.

 

De verkoop van farmaceutische producten of producten die worden aangemerkt als geneesmiddelen staan bij Koopjesdrogisterij onder toezicht van Apotheker A.R. Terpstra te Bad Nieuweschans met BIG nummer 39048698617.

Wil je advies voor jouw aankopen mail ons dan jouw vraag. Belangrijk hierbij is dat je duidelijk je vraag omschrijft en daarbij vermeldt of je reeds medicijnen of voedingssupplementen gebruikt.

Bezorging:

Jouw bestelling zal worden geleverd op het door je aangegeven afleveradres. Je kunt er dus ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres dan je huisadres te laten leveren. Hiervoor dien je bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in te vullen dan je huisadres.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Levertijd:
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij streven ernaar om je bestellingen binnen 1-3 werkdagen na betaling bij je thuis te bezorgen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd derhalve langer zal duren dan 72 uur zullen wij je per E-mail op de hoogte stellen van de verwachte levertijd. Zodra jouw bestelling door ons is verzonden ontvangt je een Track & Trace code. Wanneer je tijdens de bezorging niet thuis bent zal de bezorger een kaartje in jouw brievenbus doen waarop een nieuw bezorgmoment staat aangegeven.

Manco’s & Retouren:
Manco’s bij jouw bestelling dien je binnen 24 dagen na ontvangst te melden op onderstaand mailadres: info@koopjesdrogisterij.nl of via aangetekend schrijven.Turfweg 9, 9665 EZ Oude Pekela. Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.

Jij als ontvanger van de goederen dient deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 14 dagen na ontdekking gemeld te worden op onderstaand mailadres: info@koopjesdrogisterij.nl of via aangetekend schrijven. (Zie ook  algemene voorwaarden).

Herroepingsrecht:

Wilt je iets ruilen of terugsturen? Dat kan.

Wil je een ontvangen product ruilen tegen een ander product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je hebt de mogelijkheid om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kan je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht), mailen naar info@koopjesdrogisterij.nl of schriftelijk via aangetekend schrijven.
Na ontbinding vragen wij jouw om je aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor jouw eigen rekening.
Hygiene artikelen, zoals erotische artikelen en geneesmiddelen, kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.
Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.

Indien je jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst of melding (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert wordt het aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen op jouw rekening teruggestort. Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten betaald voor de heenzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

 

Betalen :

  • iDEAL : Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
  • Bancontact : Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Visa/Mastercard:Je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. Voor betaling met creditcard worden geen meerkosten in rekening gebracht.
  • Vooruitbetaling :  Je kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling aangegeven wijze. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld.
  • Achteraf betalen : Je kunt je bestelling ontvangen en daarna betalen. De meerkosten bij deze manier van betalen is 0,49. Jij ontvangt je factuur via Billink. Betaal je die factuur op tijd om vervelende aanmaningskosten te voorkomen.

Klachtenafhandeling:

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht heeft over de dienstverlening zoals je die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om jouw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij reageren er inhoudelijk op.

Onze gegevens:

  • telefonisch op telefoonnummer 0857 920181 (Ma, Di, Wo, Do, Vr  van 10:00 - 16.00 uur)
  • per email: Stuur jouw email naar info@koopjesdrogisterij.nl

Koopjesdrogisterij B.V. (horend bij Droginet BV)

Onze adresgegevens: Turfweg 9, 9665 EZ Oude Pekela

Kamer van Koophandel: 59272155

BTW-nummer: NL - 853398914B01

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen jouw hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk en/of Thuiswinkel.org waar Koopjesdrogisterij bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kan je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl). Ook kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Lees ook onze Algemene Voorwaarden

Kosten & Levertijden:

Nederland

Verzendkosten

Levertijd

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen vanaf 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

Toeslag rembourszendingen

9,95

1-3 werkdagen

 

Belgie

 

 

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen boven 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

Duitsland

 

 

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen boven 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

 

Privacypolicy
meer informatie over onze privacy policy vindt je hier

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder