Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Sana Intest

Filteren
Prijs 1
Inhoud
10 artikelen

Sana Intest

Sana Intest is een productlijn van RP Sanitas Humanus, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar therapeutische producten ontwikkelt. De term "intest" geeft aan dat deze productlijn speciaal is bedoeld ter ondersteuning van de darmen, zoals de Sana Base lijn gericht is op het zuur-base evenwicht en de Sano Neuro lijn draait om het zenuwstelsel. De Oligo formules zijn plantaardige, vloeibare voedingssupplementen met sporenelementen.

MBR Probiotics

MBR staat voor Microbiome Repair Probiotics. Het woord microbioom heeft betrekking op het totaal aan bacteriën, schimmels, gisten en andere organismen in ons spijsverteringsstelsel, vooral in de dikke darm. Het doel van de MBR formules is om dit microbioom in gunstige zin te beïnvloeden en, indien nodig, te helpen herstellen. De Sana Intest formules leveren niet alleen probiotica (heilzame darmbacteriën) maar ook enzymen, vezels, aminozuren en andere ondersteunende ingrediënten.

Sana Intest online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Sana Intest of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Sana Intest producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.