Skip to content

Oligo

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Oligo

Oligo is een productlijn van RP Sanitas Humanus, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar therapeutische producten ontwikkelt. De Oligo formules zijn plantaardige, vloeibare voedingssupplementen met sporenelementen en mineralen als koper, zink, magnesium en mangaan. Ze kunnen uitstekend worden gecombineerd met de Sana Base, de Sano Neuro of de Sana Intest producten.

Sporenelementen

Een sporenelement is een mineraal waar ons lichaam maar héél kleine hoeveelheden van nodig heeft, maar beslist niet zonder kan. De sporenelementen (Engels: trace minerals) worden in ons lichaam onder andere gebruikt om belangrijke enzymen mee te maken. Bekende sporenelementen zijn selenium, koper, zink, mangaan, borium en jodium. Door jarenlang gebruik van kunstmest is veel landbouwgrond arm geworden aan deze sporenelementen waardoor ook de gewassen (en vlees) er minder van bevatten. Het is daarom goed dat er voedingssupplementen als de Oligo formules bestaan om deze tekorten aan te vullen.

Kruiden en bessen

Tot de formules behoren Rosmarinus Officinalis (rozemarijn), Cynara Scolymus (artisjok), Urtica Dioica (brandnetel), Ribes Nigrum (zwarte bes), Vaccinium Myrtillus (bosbes), Juniperus Communinis (jeneverbes), Quies (oranjebloesem), Fucus Vesiculosus (blaaswier), Itis (Javaanse kurkuma, cat's claw, zwarte bes en gember), Prunus Virginia (wilde kers) en Angelica Archangelica (engelwortel).

Oligo online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Oligo of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Oligo producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.