Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Haal het maximale uit je training met sportvoeding!

Als je regelmatig aan de gewichten hangt in de sportschool, een tour maakt op je fiets of een flinke wandeling houdt, zal je merken dat je lichaam wel een boost kan gebruiken. Wat dacht je dan van een pre-, intra- of post-workout product? Ze voorzien jou van energie wanneer jij dit het meest kan gebruiken.

Als jij niet uit de sportschool weg te slaan bent, dan kan creatine een aanwinst zijn voor iedere training! Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen. Dagelijks gebruik van creatine kan bovendien het effect van training voor spierkracht versterken bij mensen boven de 55 jaar.

Aminozuren zijn de bouwstenen voor de vorming van eiwitten. Eiwitten spelen een rol in de vorming van spier- en botweefsel. Als sporter heb je misschien wel eens gehoord van BCAA's. Deze aminozuren zijn namelijk erg populair onder sporters. Hier vallen isoleucine, leucine en valine onder. In onze selectie van aminozuren vind je meer informatie over de samenstelling en werking van de producten. Neem dus gerust een kijkje!

Aminozuren