Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Tena Lights Discret liner (28st)

28st
Adviesprijs € 4.24 € 2.92
31% korting

Productomschrijving

Snel absorberende bescherming voor de gevoelige huid zonder geur- en kleurstoffen. Ontwikkeld voor licht ongewenst urineverlies. Snel absorberende bescherming voor licht urineverlies ontwikkeld voor de gevoelige huid zonder geur- en kleurstoffen. Dit is het kleinste inlegkruisje in het assortiment. Het is 15 cm lang en slechts 3 mm dik, maar absorbeert veel meer dan een normaal inlegkruisje. Met drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel wordt urine diep ingesloten in het inlegkruisje.

Het inlegkruisje is ademend, dermatologisch getest en zacht voor de huid. U zult merken dat TENA Lights zacht, dun en discreet zijn, wat betekent dat urineverlies u niet meer in de weg zal staan en dat u gewoon verder kunt gaan met uw dag. Voel u fris, droog en zorg goed voor uw huid met TENA Lights incontinentie inlegkruisjes.

Voordelen

  • Zacht voor de huid. Beschermt als TENA Snel absorberende bescherming voor de gevoelige huid.
  • Drievoudige bescherming voor optimale bescherming TENA drievoudige bescherming houdt u droog en beschermt tegen ongewenste geurtjes.
  • Bevat geen geur- en kleurstoffen Zonder geur- of kleurstoffen in contact met uw huid.
  • 3 mm dun Zo dun dat niemand zal opmerken dat u er één draagt.
  • Ademend Ademend materiaal voor verzorging van uw intieme huid.
  • Hernieuwbare verpakking TENA vindt de toekomst belangrijk, en daarom is onze verpakking gemaakt van 100% hernieuwbare vezels.
  • Dermatologisch getest

Overige informatie over dit product

Merk
Tena
SKU
930883
EAN
07322540490220
Inhoud
28st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95